lavila.org
home associació plànol del municipi borsa de feina serveis mapa del web

   Full de subvencions 2002/2003 - Guia de links

 
Ara ets a la pàgina dedicada al món empresarial i comercial de Santa Margalida.

Dençà que vàrem començar, han sigut moltes les empreses que ens han donat el seu suport. Per això els hi brindam aquest espai des d'on podran anunciar els seus productes i la seva indústria, a més de ser una guia útil per als nostres visitants.

L'hem dividida en diferents seccions en les que visualitzaràs la targeta de cada empresa integrada en el seu gremi, clicant en algunes d'elles podràs accedir a la seva adreça de correu electrònic o bé a la seva pròpia pàgina.

Qualsevol empresari sap que internet pot ser, a curt termini, el millor mitjà per donar a conéixer els seus productes als possibles clients; i des de lavila.org volem ajudar-vos a fer les primeres passes dins aquest món posant a la vostra disposició, no tans sols l'espai dins aquestes pàgines, també orientació i serveis.

Ben segur que aviat la majoria d'empreses margalidanes tendràn el seu espai a lavila.org. Si tú o la teva empresa voleu formar part d'aquesta pàgina, i que la targeta surti a l'apartat corresponent, només t'has de posar en contacte amb qualsevol dels membres de la nostra associació o enviar-nos un correu.

Vols veure com funciona un comerç electrònic i quina utilitat pot tenir per a una empresa? Aprofitant la fira i la restauració de la nostra església, hem montat una pàgina a on podràs veure un exemple molt clar de com es pot comprar i vendre dins Internet. I de passada fer la teva contribució a una causa tan necessària per a la conservació del nostre patrimoni.