lavila.org Qui som?


   Benvingut a la pàgina de la nostra associació. Presentació 99 (Xisco Tous - IBIT)


Aquí tens alguns dels col·laboradors de l'associació

Quí érem?
L'associació "lavila.org" es un projecte que va néixer de les converses d'un grup d'entusiastes asseguts a la taula d'un bar de la plaça. Ens posarem per feina amb la voluntat de ser el primer referent del nostre municipi a l'hora d'aprofitar tot allò que posa al nostre abast aquest nou mitjà de comunicació anomenat INTERNET.
Tot i que la primera passa l'haviem de donar nosaltres, som conscients que aquesta tasca ens afecta a tots els habitants del municipi, des de la difussió i gestió dels nostres trets culturals, geogràfics, socials i empressarials i, per descomptat, amb la necessària implicació de l'ajuntament. La passa la fèrem el 28 de març de 1999, a la Fira de Santa Margalida, on varem poder mostrar a poble les primeres pàgines de www.lavila.org.

Els membres fundadors de la associació vàrem ser:
Miquel Moll Ribas (Empleat de Sa Nostra) - Joan Capó Mesquida (Constructor) - Antoni Mas Fornés (Historiador) -
Antònia Calafat Capó (Dissenyadora gràfica) - Miquel Bordoy Santandreu (Dissenyador gràfic) - Joan Mateu Bennàssar (Informàtic) - Sebastià Ramis Serra (Informàtic) - Pedro Nadal Roig (Informàtic) - Maria Antònia Santandreu Payeras (Música) - Martí Torres Massanet (Estudiant de Biologia) - Sebastià Pastor Perelló (Economista) - Bartomeu Perelló Payeras (Estudiant de telemàtica) - Guillem Mayol Capó (Estudiant de telemàtica) - Pere Moragues Tous (Estudiant) - Mateu Matas Ordinas (Estudiant).Quí som?
Aquesta inquietud va ser ben rebuda i, ben aviat, foren moltes les entitas i empreses vileres que ens donaren el seu suport i ja participen del projecte. Ara, un any després, són les que detallam a continuació:

Administració local:
AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Associacions Científic-culturals:
JOVENT / TURO DEL DRAC / REVISTA DE SANTA MARGALIDA / ESCOLA DE MUSICA / CORAL LAVILA / OBRA CULTURAL BALEAR / ECOLOGIA / CLUB FUTBOL MARGARITENSE / ESCOLA D'ADULTS / ESGLÉSIA / ASSOCIACIO DE GENT GRAN "HERO" / ARTISTES INDEPENDENTS / O.A.M.

Associacions Empresarials:
ASSOCIACIO DE COMERCIANTS / ASSOCIACIO DE CONSTRUCTORS I PROMOTORS

Empreses:
AGROTURISME SON FLO / AUTOSERVEI SKAT / BERNAT BIBILONI - MERCEDES BENZ / TALLERES PEP PERELLO - PEUGEOT / CAIXA DE BALEARS "SA NOSTRA" / CAFETERIA IDEAL / RESTAURANT CA NA MARTINA / HERTORRES - CONSTRUCCIONS / PASTOR, S.A. - CONSTRUCCIONS I PREFABRICATS / CAPO PERELLO, S.L. - CONSTRUCCIONS / ESTELRICH VIDAL - CONSTRUCCIONS / AGUAS MINERALES ATALAYA, S.L. / TIPPERARY, S.L. / DISTRIBUCIONS PLOMER, D.P.A. / ALMACENES GALMES, S.A. / DETERGENTES MALLORCA / ELECTRICA SERRA-MARCH / FERRETERIA GARAU / FERRO I ALUMINI LA VILA, S.C. / FUSTERIA MALONDRA / ESCA MOBLES I FUSTERIA / ESTELRICH & ESTELRICH / CENTRE ASSESORAMENT EMPRESARIAL / GRAFIQUES SIBA / SR INFORMATICA / CINAL GESTION E INFORMATICA, S.L. / MUEBLES PAYERAS / OPTICA SANTA MARGARITA-CA'N PICAFORT / DECOMALLORCA / PINSAMA

Professionals:
ANTONIA CALAFAT CAPÓ / SEBASTIA PASTOR PERELLÓ

Instal·lacions de l'Escola de Formació de la empresa PASTOR, S.A.

La iniciativa rep el suport i col·laboració de la Fundació IBIT i, amb el hosting, de la empresa BITEL, S.A. (a partir del premi a la millor web de Mallorca, varem rebre com a premi el host gratuit de per vida de www.mallorcaweb.com, a on hi romanem).

Quí serem?
Lavila.org serà una pàgina viva, que anirà creixent dia a dia amb les noves incorporacions i iniciatives, amb els avanços tecnològics i les noves utilitats, amb la imaginació i els somnis.
Volem donar cabuda a tot allò que ens arribi, des de la idea més simple a la més complicada, aportant solucions o assessorament a qui ens ho demani. A poc a poc l'experiència ens ha de fer més savis, i d'aquesta saviesa col.lectiva en gaudirà cada una de les vostres inquietuds personals, culturals o empresarials. Lavila.org serà també un portal obert al futur, que permetrà als margalidans mirar-lo amb confiança; i una finestra oberta a món, que durà la nostra capacitat de comunicació molt més enllà del que mai ens hagim pogut imaginar.
Sí, volem arribar molt enfora,... i només acabam de començar el camí!!!

Quí NO som?
Lavila.org va ser concebuda sense cap afany de lucre per part dels membres fundadors. Confeccionar aquestes pàgines ens ha duit una feinada i l'unic benefici que ens ha aportat és la satisfacció de poder-vos-la mostrar.
Ara bé, dur endavant aquest projecte implica unes despeses que s'han de cubrir: manteniment del domini, despeses de connexió, infraestructura, suport professional, etc. és per això que ens veim en la necessitat d'assumir-lo mitjançant un sistema de quotes pels socis (mínim), demanant subvencions a les institucions i aceptant els amables donatius que ens puguin arribar.

No oblideu visitar el mapa web per tenir una visió global del projecte.

Per a qualsevol consulta o suggeriment o per donar-vos d'alta com a socis no dubteu en enviar-nos un E-mail a al correu de l'associació.